Sınırları aşan Yıldız mezunlarımız, öğrencilerimizle buluştu!

Işığı sınırları aşan Yıldız mezunlarımız, öğrencilerimizle buluştu!

YTU Community Club'ın 'Gulf Region Alumni' etkinliğinde; Dubai Mezun Topluluğumuzdan YTÜ Mimarlık Bölümü ‘93 mezunu Sandalyeci Middle East Hospitality Furniture’ın Yönetici Ortağı Ayçil Aktuğ ve YTÜ Makine Mühendisliği Bölümü ‘01 mezunu TVH Middle East Genel Satış Müdürü Serbülent Çilingir, geleceğin başarılı mühendis ve yöneticilerine ilham kaynağı ve yol gösterici bir rehber oldu.

YTU Community Club, daha zengin bir eğitim ve araştırma kültürü için YTÜ'lüleri bir araya getirmeye devam ediyor.

Our Yıldız graduates, whose light transcends borders, met with our students!

At YTU Community Club's 'Gulf Region Alumni' event; From our Dubai Alumni Community, Ayçil Aktuğ, Managing Partner of Sandalyeci Middle East Hospitality Furniture, a '93 graduate of YTU Department of Architecture, and TVH Middle East General Sales Manager Serbülent Çilingir, a '01 graduate of YTU Mechanical Engineering Department, became an inspiration and a guiding guide to the successful engineers and managers of the future. .

YTU Community Club continues to bring YTU students together for a richer education and research culture.