Sertifikalı Sürdürülebilirlik Atölyesi Programı

Yıldızlılar Sürdürülebilirlik Atölyesi'nde buluşuyor!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) ve Escarus iş birliği ile düzenlenen “Sürdürülebilirlik Atölyesi” bu yıl YTÜ Finans Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi – CFGS ve YTÜ SDG Student Hub iş ortaklığında, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştiriliyor.

Geleceğin yönetici adayları üniversite öğrencileri ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiren, sürdürülebilirlik alanında ilk okuryazarlık programı niteliğinde olan ‘Sürdürülebilirlik Atölyesi’ bu yıl, “İklim Değişikliği ve İş Dünyası: Şirketler için Risk mi Fırsat mı” teması ile 8 Mart Salı günü saat 16:30’da Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri için düzenleniyor.

Açılış konuşmasını YTÜ CFGS Kurucu Direktörü Prof. Dr. Güler Aras’ın yapacağı Sertifikalı ‘Sürdürülebilirlik Atölyesi’ programı kapsamında, farklı disiplinlerde eğitim alan öğrencilerden oluşturulacak ekiplerle vaka çalışmaları gerçekleştirilecek. Her ekibe özel atanacak sektörden konusunda tecrübeli katılımcıların liderliğinde, vaka çözümlemesi yapılarak ekipler tarafından vakanın sunumları gerçekleştirilecek. Vaka sunumları sonrasında katılımcı öğrenciler, veri, yöntem ve sonuçlarla ilgili ekip liderlerinin detaylı geri bildirim ve değerlendirmelerini dinleyerek derinlemesine bilgi sahibi olacaklar.

Online olarak gerçekleştirilecek Sertifikalı Atölye Programına katılmak ve ekipte yerinizi ayırtmak için 27 Şubat 2022, Pazar gününe kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın.

Başvuru için tıklayınız.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

(Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrencileri için düzenlenmektedir.)