International Conference on Energy and Thermal Engineering: İstanbul 2017

Üniversitemiz E-Dergilerinden Journal of Thermal Engineering'in katkılarıyla, Teknopark firmalarımızdan PROMECH firmasının organize ettiği INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENERGY AND THERMAL ENGINEERING: ISTANBUL 2017 isimli konferans (http://icte2017conference.com/) 25-28 Nisan 2017 tarihleri arasında üniversitemiz Beşiktaş yerleşkesindeki Oditoryum'da düzenlenecektir. Etkinlikte aşağıdaki bilim insanları konuşmalar yapacaktır.

- Canada'dan İbrahim DİNÇER ve Mohamed HAMED
- Romanya'dan Ioan POP
- İtalya'dan Enrico SCIUBBA
- Fransa'dan Hamadiche Mahmoud
- İran'dan Javad Abolfazlı ESFAHANI
- Birleşik Arap Emirliklerinden Eiyad ABU-NADA
- Rusya'dan Mikhail A. SHEREMET
- Mısır'dan Sameh Elsyaed AHMED
- Malezya'dan Kazı MD Salim NEWAZ

Etkinlikten tüm YTÜ Öğretim Üye ve Elemanları sunum yapan ve dinleyici olarak ücretsiz faydalanabilecektir. Ücretsiz katılım konferans materyallerini (CD, çanta, kalem, bloknot vb) gezilerini, aktivitelerini ve yemeklerini kapsamamaktadır. Bildiri CD'si konferans sonrası ilan edilecek linkten indirilebilecektir. Sadece sunum yapan kişilere sunumları sonrası katılım sertifikası verilecektir.