GEMDEK: Gemi Mühendisliği Zirvesi

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi ve Denizcilik Kulübü'nün düzenleyeceği Gemi Mühendisliği Zirvesi Etkinliği 17-18 Mart’ta Yıldız Kampüsü Oditoryumu’nda gerçekleştirilecektir.

Bu sene dokuzuncusunun düzenleneceği etkinliğin amacı: öğrencileri bilgilendirmek ve Gemi İnşa sektörünün paydaşları ile iletişimde bulunmalarını sağlayarak sektör ile geleceğin mühendislerini buluşturmaktır.

Etkinlik aracılığı ile

• Gemi Mühendisliği
  • Makine Mühendisliği
  • Mimarlık
  • Endüstri Mühendisliği
  • Elektrik Mühendisliği
  • Elektronik&Haberleşme Mühendisliği
  • Bilgisayar Mühendisliği

gibi birçok disiplini bir arada barındıran Gemi İnşaa sektöründe, öğrencilerin sektörde kendi rollerini keşfetmelerine fırsat sunulmaktadır.

Etkinlik içeriği;

• Savunma Sanayii Paneli ile cevabını başka yerlerde bulamayacağınız sorular,
  • Staj ve iş imkanları,
  • Alanında öncü 21 şirket ve birbirinden tecrübeli isimler,
  • Firmalarla direkt iletişim kurabileceğiniz interaktif stant alanı,
  • Ve birbirinden güzel hediyeler,

Gemi İnşaa ve Denizcilik alanını merak eden ve kariyerini bu sektörlerde geliştirmek isteyen herkes etkinliğe davetlidir. Sen de bu sektörde kendi rolünü bulmak istiyorsan hemen kayıt ol!

Etkinlik detayları ve katılım için: