YTÜ II. Ar-Ge Proje Pazarı

Değerli Öğretim Elemanlarımız,

Üniversitemiz Proje Destek Ofisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen YTÜ II. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği 29-30 Mayıs 2012 tarihlerinde Davutpaşa yerleşkesi   Otağ-ı Hümayun’da gerçekleştirilecektir. Öncelikle posterleriyle etkinliğe katkı sağlayan siz değerli araştırmacılarımıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Bu yıl belirlemiş olduğumuz “Enerji ve Çevre Teknolojileri” tematik alanı tüm fakültelerimizi ilgilendiren güncel bir konu olup tüm bilim dallarımızdan katılımın olması etkinliğimizi verimli kılacaktır.

Poster başvuruları için ilan edilen 30 Nisan 2012 tarihi yoğun ilgiden dolayı 07 Mayıs 2012 Pazartesi gününe kadar uzatılmıştır. Başvurularınızı www.pdo.yildiz.edu.tr/argepazari web sitesi üzerinden yapmanız gerektiğini hatırlatır, saygılar sunarız.

Not:

-Etkinlik sonunda görsel açıdan en iyi üç postere ödül verilecektir;

Ödüller:

Birinci     :    IPAD 2 ve IPHONE

İkinci       :    IPAD

Üçüncü   :    IPHONE

-Etkinlik giderleri (ikram, çanta, poster basımı, öğle yemeği ve gala yemeği) sponsorlar tarafından karşılanacağından etkinliğe katılım ücretsizdir.

YTÜ PROJE DESTEK OFİSİ