TODAİE Programları hk.

Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü her yıl Kamu Yönetimi Yüksek Lİsans ve Yönetim Bilimi Doktora programları açmaktadır. Kamu Yönetimi Yüksek Lİsans Programları, ülkemizde kamu kesimine yönetici adayı yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu yıl hangi programlara kaç öğrenci alınacağı aşağıdaki çizelgede görülmektedir. Adaylar yapılan sınavlarda başarı gösterdikleri takdirde, kurumlarınca izinli sayılarak programa devam edebilmektedirler. Saat 17.30'da başlayan Eğitim Yönetimi, Kolluk YÖnetimi, Adalet Yönetimi ve Kamu YÖnetimi yüksek lisans programlarında izinli koşulu aranmamaktadır.

2014-2015 Akademik yılı Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programları; 22 Eylül 2014 günü başlamakta olup tezli programı tercih eden öğrenciler 1 Haziran 2015, tezsiz programı tercih eden öğrenciler 13 Temmuz 2015 tarihinde görevlerine geri dönmektedirler.