Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Memnuniyet Anketleri

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sağlık Hizmetleri Anketi

Bu anket formu, Üniversitemiz Mediko-Sosyal Sağlık Birimlerinde öğrenci, akademik-idari personel ve bunların bakmakla yükümlü bulundukları aile bireyleri ile Üniversitemizden emekli personelimize verilen sağlık hizmetlerini kaliteli ve çözüm odaklı üretebilmek için bilgi toplamayı amaçlamaktadır. Bu nedenle, ankette bulunan sorulara yanıt vermenizi rica eder, işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Memnuniyet Anketi

Bu anket formu, sizlere verilen hizmetleri geliştirebilmek, kaliteli ve çözüm odaklı hizmet üretebilmek için bilgi toplamayı amaçlamaktadır. Bu nedenle ankette bulunan sorulara yanıt vermenizi rica eder, işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Anketi

Bu anket ile üniversitemizin yemekhane hizmetlerinden yararlanan siz değerli akademisyenler, idari personel ve öğrencilerimizin verilen yemek servis hizmetlerinden ne derece memnun olduğunuzu anlamayı amaçlamaktadır. Vereceğiniz bilgiler değerlendirilip hizmet ve servis kalitesinin yükselmesine ışık tutacaktır.

Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kulüpler Birliği Anketi