IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi

IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından 28-30 Mayıs 2014 tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Türkiye'de zeytin bitkisi, yetiştiriciliği, teknolojisi, yan ürünleri ve ekonomisi ile ilgili alanlarda ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim alan ve çalışma yapan öğrencilerin akademik gelişimlerine katkıda bulunmak, aralarındaki iletişim ve etkileşimleri geliştirmek ve bu gençleri sektörün temsilcileriyle buluşturmak amacıyla düzenlenecek olan kongreye katılımın yoğun olması en büyük dileğimizdir. IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi'ne yalnızca bu konuda eğitim alan öğrenciler değil, sektörün tüm temsilcileri davetlidir. Bilgi ve deneyimlerimizi paylaşarak işbirliğimizi güçlendirmek için kongremizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Sevgi, Selam ve Saygılarımla,

Prof. Dr. Mehmet Musa ÖZCAN

Kongre Başkanı

Arıntılı bilgi için tıklayınız....