Halk Oyunları Ekibimiz TÜRKİYE 3’üncüsü

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun (TUSF) düzenlemiş olduğu, 25-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Bartın'da yapılan Üniversiteler arası süperlig halk oyunları yarışmasında Yıldız Teknik Üniversitesi Halk Oyunları ekibimiz Stilize dalda BURDUR yöresi oyunlarıyla TÜRKİYE 3’üncüsü olmuştur.

Beden Eğitimi Bölümü Öğr. Gör. Şener GÜNAY idaresinde, takım eğitmenleri Emre KURAL ve Gözde ÇAVUŞOĞLU KURAL başta olmak üzere, başarıda büyük katkısı olan, özveri ile çalışan Burdur halk oyunları ekibimiz öğrencileri; Eylül Ekşi, Kemal Doğan Darıcı, Harun Çomak, Dilek Yıldırım, Osman Efe Gül, Efe Güvenç. Gamzenur Çifçi, Kalender Çakmak, Yavuz Selim Yazici, Sude Çelik, Berhan Can, Ahmet Ersin Sarıoğlan, Tutku Çalık, Murat Ata Toyran, Atakan Güngör, Aslım Öztürk, Ayşe Coşgun, Eren Gezer, Hande Yaren Kahraman, Muhammet Sezer Durmaz, Azra Gürer, İbrahim Yürekli, İbrahim Efe Mert, Bengü Öz, Uğur Biber, Uğur Kaan Piriçek, Esila Nur Kanlı, Emine Kardelen Kara, Aslı İrem Cengiz, Eray Sağlam, Beyza Nur Aydın, Canannur Taze, Zeynep Aktaş, Zuhal İzde Karaman, Sinem Eren'e emeklerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.