Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdaresi Dergisi Makale Duyurusu

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık İdaresi Bölümü'nün 1992 yılından beri basılı olarak yayınlanmakta olan Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi e-dergi olarak da yayınlanmaya başlamıştır.

Alanının önde gelen hakemli bir bilimsel dergisi olan Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi, HÜ İİBF Sağlık İdaresi Bölümü Bilimsel yayın organı olup hem basılı hem de e-dergi olarak (http://saglikidaresidergisi.hacettepe.edu.tr/) yayınlanmaktadır.

Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi'nde; sağlık hizmetleri ve sağlık kurumları yönetimi, sağlık politikası ve planlaması, sağlık ekonomisi, sağlık kurumlarında insan kaynakları yönetimi, sağlık hizmetlerinde pazarlama, üretim, finansman ve kalite yönetimi, sağlık hukuku, halk sağlığı ve epidemiyoloji vb. gibi konulda yazılmış araştırma, derleme, gözlem ve görüş, bildiri, rapor, çeviri ve duyuru türü yazılar yer alır.

Dergi için; makale alma, hakem süreci ve makale düzeltme süreci e-posta yoluyla gerçekleştirilmektedir.

Dergi Web Sayfası için tıklayınız.