Elektrik-Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üye ve Öğrencilerinin Başarısı

Elektrik-Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Erkan MEŞE'nin danışmanlığında Ömer Faruk KARADAVUT, Hüseyin AKDEMİR, Yavuz SEZER tarafından yapılan "Rüzgar Türbini Uygulamaları İçin Çift Beslemeli Asenkron Generatör Modellenmesi ve Kontrolü" başlıklı bitirme tezi çalışması ile Doğuş Üniversitesinin ve Süleyman Demirel Üniversitesinin düzenlemiş olduğu yarışmalara katılmış ve her iki yarışmada da ikinci olarak 2000 TL ödül almışlardır. Öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Doğuş üniversitesi IEEE Projistor Teknik Proje Yarışması 2014 (2.lik)

17. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLİM VE BAHAR ŞENLİĞİ PROJE YARIŞMASI (2.LİK)