12 ülkenin ve 80 projenin katıldığı ‘Akdeniz’deki İklim Değişikliğine Karşı Kentsel Çözümler’ yarışmasında Mansiyon Ödülü Yıldız’ın!

UFM (Union for the Mediterranean) tarafından düzenlenen, 'UFM Student Competition on Urban Design 2023' yarışmasının Barselona’da düzenlenen seremonisiyle öğrencilerimiz ödülleriyle buluştu. YTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyemiz Dr. Öğr. Gör. Serhat Ulubay ise törenin açılış konuşmasını yaptı.

YTÜ Mimarlık ve YTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümlerimiz öğrencileri ve mezunları olan Övgü Resmiye Gülaçar, Ahmet Hakan Uğur ve Gizem Baydı, ödüllerini Türkiye Cumhuriyeti Barselona Başkonsolosu Selen Evcit'den aldılar.

Tebrikler!

Yıldız received the Honorable Mention Award in the 'Urban Solutions Against Climate Change in the Mediterranean' competition, in which 12 countries and 80 projects participated!

Our students received their awards at the ceremony of the 'UFM Student Competition on Urban Design 2023', organized by UFM (Union for the Mediterranean), held in Barcelona. Our YTU Faculty of Architecture faculty member Dr. Lecturer See. Serhat Ulubay made the opening speech of the ceremony.

Övgü Resimye Gülaçar, Ahmet Hakan Uğur and Gizem Baydı, students and graduates of YTU Architecture and YTU City and Regional Planning Departments, received their awards from Selen Evcit, Consul General of the Republic of Turkey in Barcelona.

Congratulations!