Skip to main content

Strategic Cooperation From Our University

Yıldız Teknik Üniversitesi ile Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. arasında üniversite-iş dünyası iş birliği kapsamında protokol imzalandı.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında, banka çalışanlarının İşletme Yönetimi tezsiz yüksek lisans programlarında eğitim alması kapsamındaki iş birliği protokolü 13 Ekim Perşembe günü Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin Çayırova Bankacılık Üssü'nde düzenlenen imza töreni ile gerçekleştirildi.

Törende özellikle Dijital Dönüşüm ve Dijital Bankacılık alanlarında ortaklaşa geliştirilecek projeler üzerinde de mutabakat sağlandı.

Üniversitemizi temsilen Ar-Ge'den sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bestami ÖZKAYA, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit KESKİN ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat ÇEMBERCİ’nin katıldığı imza törenine Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'yi temsilen ise stratejiden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, İnsan Kaynakları Direktörü Semih Sel, İnsan Kaynakları İş Ortaklığı Müdürü Lütfü ŞENER ve Eğitim Müdürü Turgut SARIGÜL katıldı.

İş birliğimizin ülkemiz ve her iki kurum için hayırlı olmasını diliyoruz.